Glittriga Pompons / Pink and black

Igår var det fullproppat schema

Jobbade på dagis i knivsta och slutade samtidigt som träningen brjade i Uppsala så det var bara att dra upp på motorvägen och ha gasen i botten så var man framme relativt lagom. Sen skulle några av oss tjejer i Phantoms (med Ph) cheera på Almtunahockey match, Det gick jätte bra och var roligae än jag trott.

Nu ska jag snart till träninge och imorgon är det pink and black night at  the Anckarmans
 

27e Oktober!!!

idag har jag

haft träning
Släppt av katta och Emma på fyrishov
Jag har även tagit körkort!

Man kör faktikt mycket bättre nu när man kör själv, det är en skön känsla


Nu ska det bli ändring

Jag måste börja njuta av stunden, sluta oroa mig och tänka på saker hela tiden, jag lider ju bara av det själv. Går jag runt och tänker för mycket är jag inte mitt glada jag och det är inte heller roligt för mig. Så fort något känns eller inte är som det brukar så kommer direkt en dålig tanke upp i huvudet på mig.. 
 Skärpning nu Emelie Eriksson!!


Hade en jätte bra text men datorn tog bort allt

Så det bjuds på bilder istället







05.45

Vaknade imorse hos Andreas av att mitt "upp och hoppa, dags att vakna Emelie" alarm ringde. Jag hade inte alls lust att jobba, kände hur en konstig känsla var på väg att ta över min kropp. Men en härlig god morgon kyss gjorde allt bra igen. En macka senare och som tur var skjuts till jobbet så var det återigen tävling på jobbet, vem gör klart allt först..

Kom hem med en huvudvärk på ena sidan som dunkade så fort jag klev upp ur soffan, jag har tvingat mig själv nu att hålla mig vaken i alla fall till kl 21.
Kommer jag sova som stock eller kommer jag sakna den varma kroppen brevid mig som värmer mig på natten när jag fryser?



Inte så långt ifrån experten



Den tar vi sa polisen

RSS 2.0