Sky höga höjder

image503

Jag tror att jag har börjat hitta tillbaka till verkligheten nu ett tag.. Jag uppskattar saker mycket mer. I några månader har jag varit ute och flygit lite, inte alls varit som jag vill vara. Eller iof vill jag vara så, men jag flög lite för högt upp för att ens kunna se ner till verkligheten ordentligt.  Igår flög jag upp till skyarna igen, ett samtal och tåren kom..men vad gör man, det är bara ett bevis på lycka och på vad jag vill..




















Telenor ger upp, Tack Pontus!

Det är lite knäppt att man kan känna sig så lättad och glad bara för att man får tillbaka en telefon. Iof har den varit inlämnad i totalt 4 månader, men jag har hämtat den klagat, hämtat den och åter igen klagat.
Den här gången tog jag med min käre far, tänk att det ska behövas en pappa polis för att personalen på Telenor ska hålla med en.
Skönt var att Pontus (jobbar på telenor) som alltid är snäll och hjälper mig tyckte att hans kollega skulle sluta skylla på att fabriken har sagt si och så. Pontus tog telefonen sa till sin kollega att det är omöjligt att det är en fuktskada han böt batteri (eftersom batteri vätskan hade börjat läcka men fabriken skyllde på att det var fukt i telefonen) Så svårt var väl inte det där ska det ta 4 månader för att byta ett batteri?

En bild från i Söndags kom med oxå när jag och många andra elever lockade många på Gränby Centrum till GUC
image502

Jag tog i som ett AZZZ på Discon igår så jag har konsigt nog träningsvärk i ryggen
Imorgon är det dans med Phantoms

Kommer nog inte kännas något eftersom jag tränade bort träningsvärken idag med Friskis

Träning hela veckan

Den här veckan blir det dans dans dans dans och åter dans. 

En riktig träningsveckan för lilla Emelie och jag klagar absolut inte!

Måndag: 2 lektioner dans med Åsa
Tisdag: Jobba= Träna på Friskis & Svettis
Onsdag: Dans med Phantoms
Torsdag: Ragga/Dancehall
Lördag: Dans med Phantoms
Söndag: Street med Patric

image500

image501


mm härliga saker

Idag gick jag upptidigt för att jobba. Riktigt skoj på jobbet idag, Tråkigt nog för mig kändes det som om jag höll på att bli lite sjuk så det var jätte tråkigt.
Nu sitter jag och väntar på att få åka till Öregrund där min faster och hennes sambo bor. Japp härlig middag med släkten igen, jag sitter och funderar på vad det kommer bli för roligt som händer ikväll. Antagligen som vanligt något helt oväntat men helt underbart spårat.
Jag älskar min släkt


haha


len som en barnrumpa

Idag när jag satt på religion lektionen började jag plötsligt känna känslan av att jag kände för att ha en myskväll hemma med familjen ikväll. När jag kom hem skulle pappa jobba natt, mamma åkte och tränade och min bror lekte lite med crossen och fyrhjulingen.. Så jag bestämde att då hade jag mys kväll med mig själv istället.
Jag började med att ta en lång skön bastustund
(a min hund var med oxå jag tror att det är något fel på honom, han älskar att ligga i den varma bastun)
sen fixade jag en hårinpackning och la en ansiktsmask. Nu känner jag mig så lugn och mysig, precis det som behövs efter en sån här jobbig dag. Jag kanske ska passa på att hålla på lite med naglarna nu när jag ändå är igång,..



image499

Ja vad säger man..Tjejer...

Shit vilken galet nedstämd dag det varit idag....
Dagen började med att jag var stressad och hade brottom till bussen, vägen till bussen var inte rolig, det var som en isbana, så självklart var jag tvungen att halka och landa rakt i en plöt isig och kall vattenpöl. Jag försökte glatt hålla humöret uppe och springa vidare. Men inte gick väl det att hålla humöret uppe en morgon som denna, jag var stressad, det regnade, jag halkade för varje steg jag tog och jag hade stora blöta fläckar på byxorna som kylde ner benen lite extra, tro inte att det kom några fina ord ur min mun om hur skön det var att bo i Sverige på vintern.
När jag väl kom fram till busshållsplatsen var ju självklart bussen ganska mycket försenad, så jag hade egentligen gott om tid på mig och behövde egentligen inte alls stressa.
Sen kom jag till skolan och där ska vi 2 klasser med drygt 40 st tjejer tillsamans ska ha underbart kul när vi ska göra ett event tillsammans (ja du läste rätt lite drygt 40 tjejer)
Det går jätte bra humören är på topp och allt flyter på bra... Det är väl vad vi alla önskar oss.
Det är synd att det är så typiskt tjejer att det ska bli så, vi går ju i parallellklasser, vi ska ju ha as kul tillsammans men det har vi ju annars vi är alla bara så ivriga och vill att det ska bli snyggt och bra, så det är i alla fall en posetiv sak med det hela och det är ju att det är många som är egnagerade..

GUC Bjuder och jag är nöjd med mina pjuttiga 49krs byxor

Jag och Angelica hade absolut inget att göra idag i 2 timmar efter skolan idag, vi var inte på humör för att gå i affärer heller, så bestämde oss för att fördröja tiden med att ta en glass på MC Donken (trots kylan). Sen tänkte vi att vi kanske kunde ge Gina en chans, vi gick in där och vad ser man!!.. Byxorna jag tänkt köpa för men istället för 300kr kostade de nu endast pjuttelilla 49 kr, jag kunde ju inte göra annat än att köpa de.
Sen var 2 timmar gjorda och det var tid för oss att gå till den Italienska resturangen Trattoria Commedia, där skulle vi skulle möta några som vi gjort vårat projektarbete med.
Efter en galen förrätt, huvudrätt och efterrätt var det nästan så vi rullade ut, En trevlig middag var det.
Man kan alltid lite på att GUC fixar något bra till sina elever.

 Tack GUC!

image498











Heath Ledger

image497
Han var en sån som bara skulle finnas föralltid. Han har inte haft några skandaler eller något. Han var bara helt  underbar i filmen
En riddares historia.






















No more larviga saker

Kollade precis på teven och fick höra ett citat som fick mig att tänka efter och tänka fy fan vad sant!!

-När det går dåligt, då ska man inte säcka ner sig,
det är ju fan då man ska vara starkare än någonsin och visa att det här är vad jag vill.


Jag har bestämt mig Det jag vill är det jag vill och så ska det också förbli!!


Mys kväll med Phantoms hos Lisa


Vi körde Sing Star
image493

Kollade på dansfilmer
image494

och mör massor!!
image495

GUC

Har Guc kanske insett vem som är deras ansikte?
 haha här hittade jag en bild på guc,s hemsida

image492
Vilken tur att dem kom in och tog en bild på min bästa dag..
äh jag drar en Lisa, den bjuder jag på!!

fullfart hela dagen

Hur stor tror du chansen skulle vara att min lärare är AE,s ingifta morbror eller vad man ska kalla det?
Inte så stor eller hur?....
Men den chansen var tydligen väldigt stor, för det är så det ligger till.
Det tog lång tid för Matilda att ens förstå när jag sa det till henne, hon reagerade först efter att klassen förklarat det. Jag började hajja till redan när han sa deras efter namn.
Världen är bra liten, eller är det kanske bara Uppsala som är litet...

16.10 Bussen hem var som vanligt överfull och man har tur om man kommer på i lagom tid. Jag fick naturligtvis någon brevid mig som somnar direkt, medan jag själv försöker gör allt för att hålla ögonen i styr.
Eftersom jag går av relativt tidigt är det alltid lika jobbigt att ha någon som sover brevid sig, allt man hoppas på är att sömntutan inte är svårväckt,

När jag kom hem blev jag direkt på humör för att göra någon spännade mat till familjen, nu är jag i fullgång och har egentligen inte tid att sitta här. 

Ajuste gårdagen med Phantomsflickorna kan ju inte bli annat än bra, jag kan nog tro att det kommer komma bilder eftersom vi råkar vara en bunt linslus tjejer med mig i toppen.


Släkten firar pappa

Det är nu jag trivs som bäst när släkten är samlad och allt är som vanligt. Man kan alltid lita på att det kommer bli en kväll fylld av skratt, kärlek och oväntade samtalsämnen. Vi hade gissa rätt på att gissa smak på drinkar tävling och jag var på topp! Jocke hade fastnat på meningen Ät bajs och sa det ett antal gånger, min mosters man som bara kommer in i släkten mer och mer drog några oväntade skämt och min faster är lika skön som vanligt. Nästa helg fyller min fasters sambo 40 år, då blir det vild fest med släkten igen.


Imorgon ska jag till Lisa och mysa med Phantomsflickorna. Där förväntas det och jag vet att det kommer bli en hel del sköna skämt och härliga skratt där med.


Min helg har med andra ord varit storslagen!


Galna pojkar, Mission complete och härliga garv!

Efter ett lyckad uppträdande med galna ungdomspojkar. Var det tid för mig, Lisa och Emelie att snabbt byta om, tagga om och göra en snabb uppvärmning inför att möta Jenny och Binta på People.
Efter att ha varit inne på pepole ett tag bestämde vi oss för att vi måste nog gå och hämta ut lite mer pengar. Efter att pratat med vakten med små snälla ängla leenden, sprang vi genast iväg. När vi kom tillbaka (något gladare) sa vakten att han tyckte att det bara brukar ta 10 minuter att hämta pengar inte 30 minuter, Jag började genast smöra och bad om ursäkt och skyllde på mitt kort, sen garvade vi som fan när i väl kom in.

Mission complete.
Efter det minns jag att det blev en helt del dans och härliga garv med de underbara flickorna.

Bilder från uppträdandet på Grand:

image486
image487

image488

Några bilder från People:
image484
image491
image490



Fredag

Är hos Lisa med Jenny & Binta, det är en härlig blandning av humor, skratt och personligheter 
I LIKE
Garven är inte nådiga
Lisa och jag ska uppträda på grand kl 21.45 när vi är klara där lever gatorna farligt för då träffas vi igen det härliga gängen med de galna garven!!
just nu sjunger  Lisa & Jenny sing star och drar några härliga skrik i rätt toner


Not

men härliga är ni ME LIKE u girls!

Det känns som om klassen bara kommer närmare och närmare varandra ju närmare studenten vi kommer,
sad but true som Hassan skulle brukar saäga ibland.

image483

Konsigt men absolut på ett bra sätt!!!

Igår när jag slutade jobbet höll jag på att plocka med det sista, Helt plötsligt smög en pojke in och sa hej. Det var Rob, min allderles egna Rob  som äntligen kommit hem från Norge, han har bott där ett tag. Han kollade på mig & sa 
får jag inte en kram? 
Jag trodde inte att jag bara skulle stå och titta på honom, att det skulle kännas så konsigt att se honom igen, trots att jag nästan spendrade hela sommaren med honom innan han åkte. 
Det kändes absolut inte konsigt på ett dåligt sätt, utan mer konstigt pirrigt bra sätt.


15 jan

Idag fyller min världens bästa pappa år!!!

GRTTIS!!! PAPPA

Typiskt oxå

Det är sjukt hur fort man glömmer schemat efter lovet, det som brukar sitta i huvet så bra. 
Igår kväll tänkte jag att jag skulle kolla mitt schema så jag visste när jag började, men av någon anledning så kollade jag inte, därav har jag nu 2 timmar nu på morgonen där jag inte vet vad jag ska göra... jag tänkte att jag skulle börja vid 8.35 men så var det ju inte. Så typiskt och jag som var as trött imorse och tänkte varför börjar vi inte typ vid 10..
jaja jag har ju bara mig själv att skylla..
Nu sätter vi igång med lite ordentligt pluggande jag har ju trotsallt 2 timmar på mig..
a nej det orkar jag verkligen inte!!! 

Kanske lägga mig i soffan och sova som Lisa och Emelie alltid gjorde förr :P


Söndag

Dagar som denna är jobbiga.. Söndag, hade planer men det blev ändrade planer.. det finns ju egentligen massor med saker att göra men orkar man göra det?

njaa..


Villor,regn, felområde, börja om,falska glada leenden, trapphus yes! 4000 flyers senare

Varför skulle det regna just idag, jag som var så snäll och ställde upp..

Katta hörde av sig till mig och var nervös, hon fick inte tag på Emelie B som hon skulle dela ut flyers med och hon har inte så jätte bra lokalsinne i Uppsala.
Jag var redan klar för länge sen med alla mina 2000 flyers, men klart att jag ställer upp.
Dagen började med att jag gick upp kl 08.00, åkte sen iväg till Uppsala och mötte upp Katta på DC. Allt var naturligtvis lugnt, Emelie och Sanna var där, jag tänkte att när jag ändå var där kunde jag ju följa med. Tillslut kom vi fram till att det bästa är kanske om vi går 2 och 2, så jag gick med Katta och Emelie och Sanna sprang iväg med sitt.
När vi blev avsläppta av Emma från DC gav hon oss en karta och förklarade hon gav oss även 2000 flyers ivar
(vi hade räknat med att hon räknade oss som 1 eftersom jag bara skulle hjälpa katta hitta).
Efter att ha delat ut en hel del flyers tyckte jag att det kändes lite konsigt, och jag hade rätt vi stod inte alls vi Gamla uppsala gatan, vi stod vid vattholmavägen.
japp HELT FEL!
Men vi skrattade oss glada över att vi hade inte ens kommit halvvägs på vårat stora område i regn, så det var bara att sätta igång....
Vi var lite irriterade över att vi bara fick villor och inga trapphus att gå i eftersom det regande, men men vad gör man det är bara att göra jobbet..
När vi sen kom fram till Nyby såg vi höghus YES!! sa vi och sprang fort dit.
Det gjorde våran dag efter det var vi väldigt glada och dagen gick fort.

så här sitter jag nu 4000 flyers senare och försöker värma upp mig.


image479

gghhaaaaa!!!!

ojojojojojojjojoj!!! Jag är taggad till 100000000000000000000000000000000!!!!!!!!!
Jag vet inte riktigt vart jag ska börja eller skriva för den delen, 
Det lättaste är att jag bara kör in det jag just läst

DC's vårföreställningsdans blir i Uppsala Konsert & Kongress i år!
Phantoms, Predators, Pearls, Pythons & Prowlers
ska blandas i ett stort 80-tals musikalmedley med Flashdance, Fame & Footloose.
 Det som kommer bli unikt är att 80-tals jazz ska möta cheerdance. 
Phantoms + Predators ska få göra allt som vi inte
får göra på tävlingar. Massor av toetouches, scorpions, spagater,
hjulningar, splithopp, stå på händer m.m. Kommer bli fett!

Tjejer I like mycket när ni  bara låter Inspirationen flöda!!!

image478


Har du spik? -Nej! ok men då tar jag nog.....hm.. en bulle?!

Efter skolan idag träffade jag  Katrin på stan.. och det märkts inte att det var ett tag sen jag umgicks med denna flicka! Det första vi gjorde när vi träffades var att as garva så där härligt och högt, jag tror att hela stan hörde att vi träffades.
Efter en snabb tur på stan tog vi en spontan liten vänner mys kväll och gick på kinaresturang, satt där i några timmar, pratade och skrattade, så där som vi är bäst på.
Sen blev klockan mycket och ojoj bussarna går ju!!

image477


 

-Det är socker i allt.. TYST FJORTIS! I KILL YOU!!!!!!!

Skolan började idag efter ett som jag tycker ett lagom långt jullov.
Med dagen känner jag mig nöjd, kanske lite mer än nöjd till och med..
Jag började som vanligt som varje onsdag vid 10.30 men var tvungen att ta 08.30 bussen. Istället för att vara i skola i 1 och en halv timme beslöt jag mig för att kliva av bussen och gå en annan väg till skolan. Nöjd var jag med det eftersom jag bara behövde vara i skolan 15 min innan vi började.

Äntligen kom jag igång ordentligt med min svenska uppsats nu behöver jag inte känna mig stressad längre. Behöver bara jobba hemma och skriva lite så har jag tagit igen de andra lektionerna.

Matilda visade massor med härliga bilder på ett specifikt Sweetface
(ja vänner ni vet precis vem!)
*Ler som bara den*
 
Sen var det möte med Expo och jag klev in i rummet och möttes som vanligt av glada guc miner. Jag kunde inte bli annat än glad när det berättade för mig att de hade pratat lite om att de var jätte glada av att  ha fått en sån som mig som representant för skolan, inte vet jag vad de menade med det men glad blev jag!
 :) 

Sen var det tid för att träffa ledningen, vi skulle utse vilket förslag som var bäst till eventet som vi ska göra i slutet av 3an. Efter mycket om och men kom jag på en idé som köptes direkt av dem och jag gick där i från med humöret på topp.

Sen när jag var på väg till bussen lyckdes jag få någon jobbig flicka bakom mig, jag lovar det kändes som om hon stog och lutade sig över mig och skrek.
Hon tjatade om att hon var så trött på att det finns socker i allt..
hennes något smartare vän försökte övertala henne om att kroppen behöver socker och att naturligt socker inte var så stor grej om du fick i dig. men hon tjatade på om att det till & med finns socker i sallad blablabla, skulle det inte finnas socker i allt så skulle det inte heller finnas fettma...

MEN GUD GE DIG KVINNA!!!!

som tur var så skulle de inte med min buss, jag hade verkligen inte orkat att höra det där hela vägen hem.

Får man bjuda på en socker bit?
image474

härligt och roligt

 Jag hittade några gamla bilder med Phantoms..Det är sjukt hur man förändras och utvecklas, men på ett härligt sätt! Hela Phantoms har faktiskt utvecklats helt sjukt. Men man känner ju själv hur mycket mer man kan nu jämfört med innan man ens funderade på om det var möjligt.

haha polle du är så rolig som inte tyckte om att ta kort på oss förr när vi var så glada för att vi hade kommit en liten bit på vägen.

image473image472


jaja nu till saken som jag egentligen skulle skriva om,
GRATTIS ROSE!!
 Äntligen har hon tagit körkort och jag är sååååå stolt över dig!!


no

Do I need you here too feel happy?

Do I need you close too feel safe?

image471

<3

Phantoms dance crew

Oj vad längesen det var vi träffades alla tjejer i Phantoms, det blir ju så när det är jullov, självklart har man träffat några en & en, men inte alla på samma gång, inte som Phantoms. Man märker direkt att alla tycker det är härligt att vara tillbaka, alla fnissar och ler hela tiden så som det ska vara när man är tjejer i ett gäng. Efter ca 2 timmars tränande satte vi oss ner och bara pratade MASSSOR (Lisa vi lovar att vi kommer ta det med dig oxå när du kommer hem, precis som du har längtat efter)
Sen vet jag inte hur vi kom in på ämnet men bilder togs och vi var självklart lika energiska på att få vara med som vanligt 

Här är några av bilderna:

Klara, Emelie, Sonja, Emma
image465

Emelie
image466

Jag igen
image468


Några till finns på  http://phantoms.blogg.se/

Ida i Lönneberga

Tv4 har visat Emil i Lönneberga runt jkl 12 varje morgon nu i 3 dagar och inte kan jag låta bli att titta på en gammal klassiker som Emil. och hans syster Ida, är hon inte den sötaste av alla de som är med i Astrids filmer?
Jag har aldrig tänkt på det men nu har jag i alla fall kommit fram till det. Hon är underbart söt!!

När jag var liten sa farmor till mig att jag var lite lik Ida utseendemessigt :)

image463 

dance

Precis lärt oss dansen på några snabba minuter

You want a piece of me?

Tisdagar

Inga träningar på Tisdagar längre.. måste lägga om mitt schema helt nu för tiden.. jaja men det funkar ju nu med, då kan jag ju göra annat på Tisdagar!!!!    :)

 I like it!! 

01.39

Klockan är 01.39, jag har precis blivit klart med att hjälpa EO med en grej. Jag känner mig konstigt nog inte så trött heller, men jag har varit så inne i det jag höll på med så jag har inte riktigt hunnit känna efter än. Det kommer nog kännas en aning skön att krypa ner i sängen..

God natt EO! God natt vänner! God natt familjen! God natt gubben!!
& God natt Sverige!

hahaha


Vänner..

Jag förstår absolut folk som ser saker från ett annat håll än vad jag gör och är lite försiktiga och försöker få mig att tänka efter lite..
Men är det verkligen så riktiga vänner ska göra? Ska de inte ställa upp för en? Hjälpa en att vara stolt och uppfylla det man vill? Jag behöver inte folk som säger åt mig att stanna upp och titta på det utifrån, tror de inte att jag redan gjort det 1000 gånger och tänker sådär onödigt dåligt mycket varje gång.
Det jag behöver är de riktiga vännerna som ställer upp och visar hur stolta de är över att jag inte ger upp mina val.
Jag vet att ni som ställer frågor och som är försiktiga bara är rädda om mig och inte vill att jag ska bli ledsen (det vill inte jag heller), men tänk då också på att ni vet hur mycket onödigt jag tänker.. 

Hur som helst har jag kommit på en grej och det känns väldligt bra!

Hur som helst så vet ni att jag tycker om er hur mycket som helst vänner!!!!

image457

Den osminkade sanningen

image456

Ikväll är det Den osminkade sanningen med Victoria Beckham på tv3. Ett måste för mig, jag tycker att hon är så vacker, visst hon kanske är lite överdivet smal och så, men hallå alla har vi våra brister, vissa mer än andra. Victoria och David är absolut enligt mig världens hetaste par!

image455

De klassiska

Sitter här och slappar lite framför datorn plötsligt hörde jag låten All for love med  Bryan Adams, Rod Stewart och Sting. Då slog det mig att jag ville höra den lite mer ordentligt, så jag sökte på den på youtube och där brevid fanns det massor med andra låtar från Bryan Adams jag klickade mig runt bland massor av olika låtar som han sjunger och jag kom på att han är inte så pjåkig, låtarna är faktiskt bra, bara sitta och slö lyssna på typiska filmlåtar och dem går ju oftast hem.
hittade massor av andra klassiska låtar som man inte brukar lyssna på
Japp dagens låtar blir de klassiska kärlekslåtarna


1 Januari 2008

Det är den 1 Januari 2008 och jag är både glad och nöjd med det jag tar med mig in i det nya året!

2008: Året då alla 89or tar studenten, året då lilla jag tar studenten, lilla flickan i både släkten och framförallt i mina föräldrars ögon, alltid kommer man vara deras lilla flicka som de är så stolta över. Undra hur det är att se sitt lilla barn växa upp och bli stor. Undra hur det känns att vara med på alla de där små och stora händelserna i deras liv. Jag kan tänka mig att det känns väldigt bra!!

Gårdagen då?
Min barndoms vän Rosemarie fyllde 18 så ett måste var att hon hade 18års/nyårsfest. Vi började kvällen med tårta och pressenter alla var glada och lugna. Sen bar det åt till traditionen när det är rose som ordnar fester, Singstar roses måste på festen, hon älskar att sjunga och gör det gärna högt och stolt. Efter ett tag upptäckte jag att jag fick väldigt mycket komplimanger från ett håll, ifårn en tjej som tyckte att jag var väldigt söt och hon sa det gärna många gånger, sen slängde hon upp en mic till mig och sa att hon ville tävla med mig. sen satt vi där ganska länge och sjöng låt på låt, jag hade as kul för jag satt och drev som bara den. sen var klockan tolv och alla gick ut och var lika glada.
och jag kom på att nu är det året då jag tar studenten.



RSS 2.0