Ibland inser jag hur verkligheten verkligen ser ut


Phantomasnight at Anckarmans


Saknar redan så otroligt mycket


Han blev så glad så glad

Idag hade jag och Andreas en liten julafton tillsammans. Jag fick så mycket fina pressenter och han verkade jätte glad över sina.
Imorgon är det riktig julafton och Andreas åker 20 mil ifrån mig med sin familj till sin släkt. Som jag känner just nu hade jag bra gärna åkt med, Men imorgon ska jag till farmor och fira jul med familjen.
Imorgon blir det spännande julklappar.



Ny flicka i stan

Idag var det sista hämtningen i Dalabacken, det är väldigt jobbigt att jag är en person som fäster mig vid saker så lätt. Jag sa hej då till huset, trädgården och självklart till min vägg.



Portalgatan 63

Nu sitter jag i den nya lägenheten, Johan har precis fixat så att internet och tven fungerar. Så nu finns det lite att göra. Det känns som om jag stått i köket hela dagen idag medan alla andra sprang runt och slängde in möbler i lägenheten. Alla nya ugnar och grejer måste torkas ur osv, så att de inte smakar och luktas konstig ny maskin om maten.
Gjorde ett försök att lite snabbt möblera men gav upp efter en stund när väggarna var för små för sängen osv så det blir en tråkig möblering just nu.
Alla grejer är i kartonger och jag vet inte om jag vill sova i mitt nya rum när det endast är kartonger, tom garderob och en säng där, Kanske får jag plats hos Andreas..


Den nya utsikten

Klart

Nyårsplanerna är klara, allt är fixat, skålningen på tolvslaget är planerat i minsta detalj och det blir väldigt mycket folk. Outfiten är klar, hur skönt som helst att slippa oroa dig över vad man ska ha på sig eller vart man ska vara. Jobbet bjuder på nyårs outfiten, som en julklapp jag själv bestämt över från Flustrets sida.


Nu ska jag packa vidare, imorgon bor jag i stan..


2 Dagar kvar

Nu är allt i lådor, det som finns i mitt rum nu är endast möbler som en tom byrå och garderob, säng, och bord. Det känns och ser ganska stelt ut. Garaget är fullt av fullpackade kartonger och på fredag fylls lägenheten.
Jag känner mig förväntansfull och nervös över hur min reaktion kommer vara när jag för sista gången lämnar min vägg, mitt rum, hela huset.
Nu ska jag åka och hämta bror från tåget efter en spontan Åreresa.

Det kommer bli närmare till allt, det underlättar mycket


Girls


En känsla jag inte ville känna

Gulliga grannarna i Dalabacken har samlat ihop till en pressent till familjen Eriksson inför flytten, en hejdåpressent. Vi grannar som bott här har bott ihop i 21 år sen har många hus tillkommit, det är som ett härligt svenssonområde, här hjälps det åt på gatan och om mjölken råkar ta slut vet man precis vem det är man snällt ska springa över till. Självklart finns det också grannen som alla tycker likadant om, som sätter lappar på bilarna om den står 1 m fel osv men galna grannar finns det överallt.

Ett fint kort sitter här på den prydligt inslagna pressenten




God Jul
Gott Nytt År
önskar
Grannarna i Dalabacken
lycka till i ert nya boende!

Imorgon ska jag fortsätta packa igen nästa helg bär det av.
Spännande

Do you like me style


PHANTOMS









*Andreas och Ludde (fru sökes) hälsar
*

Om två veckor

Bor jag i en lägenhet i stan, i hela mitt liv har jag bott i villan jag sitter i nu, i sommras gjorde jag om mitt rum, precis som jag ville ha de med färger och detaljer. Som tur är har man vant sig vid tanken om att flytta, det kommer självklart bli skönt att slippa tänka på bussar och liknande, att bara kunna gå ner på stan och gå hem precis när man själv känner för de.
Anorlunda kommer det självklart att bli, från att bo i villa och gå ut varje sommarmorgon på gräsmattan, till att gå ut på en terass eller ut direkt mitt i stan.

Det känns i alla fall som om det kommer bli bra och man kommer närmare till allt
.



Lägenheten ska stå helt klar den 18 dec, spännande att se slutresultatet

RSS 2.0