Återigen en dag på Hair&face

Idag har Sabina Bergstedt på hair&face gjort en make over på mig, eller ialla fall på mitt hår. Vi kom överrens om att jag inte skulle öppna ögonen förens Sabina sa det magiska ordet. Några andra frisörer kom och gav Sabina mycket beröm över hennes mesterverk vilken gjorde mig ännu mer nyfiken efter som jag hela tiden satt och blundade. Tillslut sa hon förväntansfullt, 
-öppna ögonen Emelie!!

Även om det kanske inte var någon dramatisk förändring så är det ialla fall skit fint!!!

Attans nu kom jag precis på att hon kom undan med att slippa göra massagen som hon lovade mig, fy på dig Sabina

Det är mycket som har hänt sen sist

Jag har bland annat varit på ett underbart bröllop, Bröllopsfesten var jätte rolig och så lyckad.
Yes I´m kvar in Phantoms, känns jätte bra. Jag känner att jag har tagit några stolta steg upp på min utvecklingstrappa.

Och det bästa av allt jag och Andreas firade att vi har varit tillsammans i ett år i lördags (19 September). Det känns underbart bra och jag är så kär, jag känner mig mer kär nu än vad jag gjorde i början om det ens kan vara möjligt.


Snart ska jag och Polls på Jazz med Sandra och alla andra härliga dansare.


Krogkampen

I Söndags var det Krogkampen mellan Flustret, BJ, Oasia, Plock, Framfickan, Gillet,  något med Irland, Biztor, Fyrishov och Uppsalavimmel (jag tror att det var alla lag) Det var bla klätter vägg och tjurridning som tod på schemat. Jag kan vstolt säga att vi på Flustret har våran välförtjänta buckla uppställd i stora baren, Vi vann hela skiten!!
Jag provade på att rida en sån där galen tjur för första gången, det var faktiskt riktigt kul, känns lite som att åka karusell i början men sen när det börjar bli fart på den håller man bara i sig med rädslan av att slå huvet i tjuren om man ramlar av. Jag klarade av att hålla mig sagt i 20sek vilket var dagsrekordet efter att jag hade flygit av. Killarna på Flustret fick därmed lite press och klarade att sitta kvar i 24 vilket höjde våra poäng mycket.

Vimmelfotograferna tog massor med bilder men de kunde inte lägga upp alla på hemsidan så naturligtvis valde de att inte lägga upp de efterlängtade bilderna på när jag sitter på tjuren.


Lag Flustret 


RSS 2.0