Phantoms i Stockholm

Modevisningn i stockholm gick jätte bra. Dagen började med en träff på Uppsala centralstation med Pauline och Sofia för att ta 7 tåget till sthlm, Vi tog oss till Polles lokal och blev sminkade, i två omgångar. Snabb lunch sen vidare till Svenska frisörskolan i Stockholm, där jag och Sofia fick oss en rejäl överraskning, hade vi skyndat oss och kanske tagit en ännu snabbare äta på vägen lunch hade vi blivit både, färgade och klippta i nya härliga frisyrer, men Sofia skulle absolut inte hinna med någon blekning eftersom hon är blond, jag fick däremot mig en ny färg i håret rödbrun.. nej inte brunröd utan RÖDbrun, klippta hann tyvär inte någon av oss bli.

När jag sen satt där med ny färg nu i håret kom halva Phantoms gänget in och om inte Polle hade satt Här sitter Eriksson, så hade flickorna gått förbi mig helt, Det var kanske inte de första de hade tänkt sig att Jag skulle gå med på någon sånt spontant.

Sminkning av Polle, ut på "catwalken" och sen togs bilderna

Jag och Sofia i våra håruppsättningar och sminkningarm
Jag = Rockbrud   Sofia=Bröllop/twiggy

Dansbrudarna som skulle pressentera varje ämne genom en dans som passade


Sofia före och efter

Jag före och efter


Friskis Promenera Springa Nautilus

Jag har fått västa träning känslan, jag vill ut och gå hela tiden kanske springa, eller hoppa runt på friskis&svettis lokaler hela dagarna. Springa förbi Centalbadet kanske och prova på vad det har att erbjuda där..
På Söndag är det Phantomsträning inför en modevisning i Stockholm, som jag längtat till vi skulle göra något sånt igen,  jag tror det är bra för huvet att byta ut och göra annat ibland. Eller det är inte något jag tror.. jag vet, eftersom folk säger så, Polle var den som senast sa det till mig.

Varför denna träningsnostalgi då?.. jo för att det känns som att jag inte gjort något annat än att inte träna. De senaste månaderna har inte varit som de senaste 10 åren då det hela tiden så gått som varje dag varit något med Fotboll, promenader, Friskis& Svettis, joggingturer eller dans.

Något som jag verkligen inte haft på länge var träningsvärk.. tills efter fotograferingen då jag fick användning för magmusklerna. Jag fick ligga i olika posetioner som fotografen Johan Eriksson www.dancersbyjohan.se  tyckte var jätte bra. Jag klagar absolut inte tvärt om jag var underbart glad över att känna att man omedvetet hade gått igenom ett träningspass













Göre

3 månader kvar sen är det en hejdundrande 20årsfest för mig, alla ska komma, om jag får bestämma. Så när passar det bäst för dig att fira mig runt den 24 april? kanske samma helg, helgen innan eller helgen efter? Måste tänkta ut hur jag vill bli firad... en överraskningsfest är ju aldrig fel, men det har jag väl förstört redan nu eftersom jag sagt att det är något jag skulle bli glad för. Jag kommer bli glad oavsett.


Bilden tagen av Johan Erikson
dancersbyjohan.se

Det går bra nu


RSS 2.0