Kattastrof och Emelienvis

Katta behövde ett kort till lisensen så vi sprang runt halva uppsala bara för att leta efter en sån där fotoautomat som man nu för tiden inte ser lika ofta som förr. Vi visste att det fanns en i St: Per, as skönt. Nära och bra tänkte vi det här kommer gå fort. Men den var ju självklart ur frunktion.
Vi hade för oss att det fanns en i Forumgallerian utanför Stadium, så vi sprang glada dit, men den var naturligtvis borta. Så vi sprang vidare till stationen där det fanns 1 men den var så gammal så det fanns endast svart/vita kort i den & Katta ville helst ha färgkort.
Så hon tänkte Gränby Centrum, det var våran sista utväg så vi tog 3an upp dit och kom fram till den. Allt såg ut att funka & det var en av den lite nyare varianten så färgkort fanns det. vi kollade in i den och det stod
 rör skärmen för att gå vidare
 YES tänkte vi äntligen, så vi rörde på skärmen som genast böt ord till
 Program upptagen vänta 1 minut.
så vi väntade 5 min & gick sedan lagom irriterade men ändå trevliga fram till kvantums kundsservice och frågade om det var något fel på den. Dem berättade för oss att det var något fel med systemet i Centrumet så den funkade inte.
åå typiskt tänkte vi, men eftersom Katta var tvungen att ha ett kort så valde vi att den lite äldre varianten och fick stå ut med att det var svart/vit.
Eftersom Katta bara behövde en bild och automaten tog 4st så tyckte vi att vi var värda att ta lite gulliga kompis bilder efter att ha ansträngt oss så mycket.

image294

<3

Kommentarer
Postat av: Lisa

sköna picz!
(haha Lisa ;) )

2007-11-02 @ 02:52:16
URL: http://anckarmania.blogg.se
Postat av: Emma

SÖTNOSAR !

2007-11-02 @ 15:46:53
URL: http://ojojottenstrul.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0